soorten onderhoud

Variabele onderhoudsbeurt

Bij variabele onderhoudsbeurten neemt u contact met ons op en maken we een afspraak voor het uitvoeren van werkzaamheden. Indien nodig komen we langs om de werkzaamheden met u door te spreken. Of het nu om een complete onderhoudsbeurt gaat of slechts een kleinigheid, neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Periodiek onderhoud

Bij periodiek onderhoud maken we afspraken over een aantal vaste onderhoudsbeurten gedurende het jaar. We spreken het aantal onderhoudsbeurten per jaar af en de werkzaamheden die tijdens de verschillende onderhoudsbeurten worden uitgevoerd. Periodiek onderhoud kan bestaan uit een voor- en najaarsbeurt, maar ook uit vier of vijf onderhoudsbeurten gedurende het jaar. Afhankelijk van uw wensen maken wij een passend voorstel.

Vast onderhoud

Bij vast onderhoud wordt uw gehele tuin door ons onderhouden. Wij zorgen dat uw tuin het gehele jaar verzorgt wordt. Werkzaamheden als snoeien, bemesten, onkruid wieden, gazon onderhoud, en vijver onderhoud worden opgenomen een jaarplan. Aan de hand van het jaarplan worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd. Op deze manier kunt u optimaal genieten van een verzorgde tuin!